Antena 3 CNN Actualitate Locale Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsă. Femeia a făcut o „glumă”, după ce s-a certat cu iubitul. Peste 200 de polițiști au intervenit la caz

Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsă. Femeia a făcut o „glumă”, după ce s-a certat cu iubitul. Peste 200 de polițiști au intervenit la caz

Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsă. Femeia a făcut o „glumă”, după ce s-a certat cu iubitul. Peste 200 de polițiști au intervenit la caz
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Oct 2019   •   22:21

Update: Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsă. Femeia a făcut o „glumă”, după ce s-a certat cu iubitul.

Este vorba de patroana unei firme, în vârstă de 34 de ani, care se afla în mașină cu șoferul și actualul său iubit, în vârstă de 32 de ani. Cei doi sunt din Afumați, județul Ilfov.

Pe drum s-au certat, iar ca să-i dea o lecție, femeia a sunat la 112 să spună că este răpită. A apucat să vorbească cu operatorul doar 20 de secunde, în care a spus că e într-o mașină și că e sechestrată. Apoi s-a pierdut semnalul, pentru că, cel mai probabil, treceau pe lângă Pădurea Sarului, zonă fără semnal. 

Polițiștii au sunat din nou, numai că dându-și seama de greșeală și-a închis telefonul. Oamenii legii au reușit să-i localizeze. Erau în apropiere de București când au fost găsiți, în jurul orelor 19-20. O operațiune de 4-5 ore. Cei doi au dat declarațtii la București și nu vor mai fi audiați la Balș. 

Peste 200 de polițiști au fost angrenați pentru caz, din Olt, Argeș,  dar si de la Autostrăzi.

Știre inițială: Alertă în Olt. O persoană de sex feminin a sunat la 112 și a declarat că este sechestrată. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei.

În jurul 16:00 a fost acest apel la 112. Femeia nu a apucat să spună nimic. S-a auzit doar ”lasă-mă să cobor, lasă-mă să cobor”. În moementul în care operatorul STS a făcut legătura către poliție, deja la captăul firului nu mai era nimeni. STS a localizat apelul în zona Piatra Olt – Balș.

Polițiștii nu au prea multe elemente, având în vedere că nu au nici măcar numărul de telefon al persoanei care a apelat. Conducerea IPJ Olt au dat un ordin purtătorului de cuvânt al instituției să nu spună nimic presei.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close