Antena 3 CNN Actualitate Locale Afacerea cu care o româncă a dat lovitura la poarta unui spital. Produsele pot ajunge și la aproape 2.000 de euro

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura la poarta unui spital. Produsele pot ajunge și la aproape 2.000 de euro

O româncă a dat lovitura cu o afacere de milioane la poarta unui spital din Iași. Produsele pe care aceasta le vinde pot ajunge și la prețuri de mii de euro.

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura la poarta unui spital. Produsele pot ajunge și la aproape 2.000 de euro
Sursa foto: iroiasi.ro
de Ioana Mircea    |    21 Mar 2024   •   23:20

Nicoleta Gania este românca, care a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis un business la poarta unui spital din Iași. Firma ei, prosperă de 5 ani, oferă produse care ajung să coste și mii de lei.

"Avem peruci la 790 de lei și avem și peruci chinezești, care costă 300 de lei. Cele la 790 de lei au o calitate foarte bună, celelalte nu par la fel de naturale.

Sunt foarte căutate ambele variante. Pe lângă pacientele oncologice, am avut și multe cazuri de femei care fie și-au distrus părul la salon, fie le-a căzut din cauza unei boli. Avem cliente care spun că se simt mai bine cu perucă decât le stătea cu părul natural", a declarat vânzătoarea magazinului.

Cele mai scumpe produse, făcute pe comandă, pot ajunge la suma considerabilă de 9.000 de lei, făcând perucile aproape inaccesibile pentru persoanele cu venituri modeste.

„Am avut și comenzi pentru peruci din păr natural, de 6.000 de lei, 7.000 de lei, am avut chiar și la 9.000, în funcție de lungime. Perucile astea, de 790 de lei, sunt din păr artificial, dar foarte calitativ.

Cele de păr natural le vindem doar pe comandă. Noi le comandăm din Germania și vin de acolo gata, aranjate. Sunt destul de rare comenzile pentru peruci naturale, pentru că și cele din păr artificial sunt foarte ok, iar doamnele sunt foarte mulțumite”, a explicat Nicoleta.

Afacerea de milioane are loc în poarta Institutului Regional de Oncologie din Iași. Societatea a fost înființată în 2016, iar în 2022 a avut profit negativ, având o cifră de afaceri de 243.773 de lei și datorii de 65.126 de lei, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: afacere Iași oncologie peruci
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close