Antena 3 CNN Actualitate Locale Aeroportul din România care va opera mai multe curse zilnice directe cu Italia și Germania

Aeroportul din România care va opera mai multe curse zilnice directe cu Italia și Germania

Un aeroport din România, va opera din martie - aprilie 2024, una sau mai multe curse zilnice directe cu Italia și Germania, respectiv spre orașele Viena și Munchen.

Aeroportul din România care va opera mai multe curse zilnice directe cu Italia și Germania
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   17:15

Potrivit reprezentanților aeroportului prin aceste curse sudul Transilvaniei va fi conectat de întreaga lume.

Mai exact, din martie - aprilie 2024, zilnic vor fi câte trei curse de pe Aeroportul Internaţional Sibiu către München Germania, cu plecare la orele 06:10, 14:10, 17:50, cu o singură excepție - pentru ultima cursă care nu este disponibilă la final de săptămână, respectiv vinerea și sâmbăta.

Retur sunt programate tot trei curse zilnice – dimineața (10,50), după-amiaza (14:35) și seara (22.:25), doar că în acest caz cursa de după-amiaza nu este disponibilă în cele două zile de weekend amintite. Și spre Viena italia va exista în fiecare zi câte o cursă directă din Sibiu (16:10), dar și retur (13:00).

Cursele vor fi operate de compania aeriană Lufthansa.

"Astfel, grupul Lufthansa asigură zboruri de conexiune care permit pasagerilor să călătorească între destinații care nu sunt deservite direct de la Sibiu prin două mari hub-uri în vara anului 2024 operând 26 frecvențe săptămânale, aici fiind incluse și zborurile zilnice spre Viena asigurate de compania aeriană Austrian Airlines, parte a grupului. Frecvența zilnică a zborurilor spre Viena este disponibilă din 31 martie 2024”, mai transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu, citat de adevărul.ro.

"Până la momentul la care vă vom asigura conexiuni directe și spre alte destinații din Europa, vă încurajez să utilizați cu încredere serviciile grupului Lufthansa care prin aceste zboruri de conexiune permit accesul la o rețea extinsă care leagă orașe și țări, facilitând călătoriile internaționale și intercontinentale de la Sibiu”, a menționat directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

 

 

×
Subiecte în articol: aeroport Sibiu aeroport sibiu
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close