Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă de 15 ani spulberată de o mașină și abandonată, ignorată şi de ceilalți șoferi din trafic, în Bucureşti | "Cam aici suntem ca nație"

Adolescentă de 15 ani spulberată de o mașină și abandonată, ignorată şi de ceilalți șoferi din trafic, în Bucureşti | "Cam aici suntem ca nație"

Un filmuleț în care mai mulți șoferi sunt surprinși cum ocolesc o adolescentă accidentată grav de o altă mașină a devenit viral. Nimeni nu oprește să verifice cum se simte fata, care zace lângă o trecere de pietoni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   14:26

Update: În spaţiul public au apărut imagini revoltătoare cu o fată spulberată pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, şi lăsată să zacă pe şosea. În realitate, şoferii nu au ignorat-o pe adolescenta de 15 ani, ci au fugit după şoferul vinovat, care părăsise locul accidentului, şi au sunat la 112, ca să poată fi prins.

Conducătorii auto din cele două maşini care se văd pe filmare şi trec mai departe de locul accidentului, unde o fată de 15 ani fusese spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, plecaseră după şoferul vinovat, pentru a reuşi să vadă numărul de inmatriculare ca să ştie ce să le comunice operatorilor 112.

Din ambele maşini au fost efectuate apeluri 112 şi ambii conducători auto au fost audiaţi.

O fată de 15 ani a fost lovită de o mașină, sâmbătă, în apropierea unei treceri de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu din București. Aceasta a fost aruncată în aer câțiva metri în impactul cu autoturismul.

În timp ce este întinsă pe asfalt, ceilalți șoferi preferă să o ocolească și nicio mașină nu oprește să verifice cum se simte. Câțiva pietoni vin lângă fată să vadă cum se simte, după un timp, scrie Adevărul.ro.

Citeşte şi: El este bărbatul în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere accidentul a avut loc în jurul orei 13:30, sâmbătă. Șoferul care circula pe bulevardul Iuliu Maniu, dinspre Valea Cascadelor spre ieșirea către Autostrada A1 a lovit-o pe adolescenta care traversa drumul, iar apoi și-a continuat deplasarea. 

Polițiștii au reușit să identifice în trafic șoferul vinovat. Acesta ar fi un tânăr de 20 de ani, arată sursa citată. Tânărul a fost testat cu aparatele Alcooltest și Drugtest, însă rezultatele au fost negative. De altfel, i-au fost prelvate probe biologice la sediul INML. 

Polițiștii continuă cercetările „sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, potrivit comunicatului Brigăzii Rutiere.

Citeşte şi: Accident grav între un microbuz şi o maşină, în Techirghiol. Mai multe persoane, printre care şi un minor, au fost transportate de urgenţă la spital

"Cam aici suntem ca nație"

Sursă video: X/ Vali Petcu

Vali Petcu, cunoscut pentru blogul său Zoso, a postat pe rețeaua socială X, fostă Twitter, filmulețul în care mașinile o ocolesc pe fata accidentată. Acesta este șocat de nepăsarea de care oamenii dau dovadă. 

În imagini se observă cum fata care traversează în grabă bulevardul este lovită de o mașină, iar șoferul își continuă drumul nestingherit. Inclusiv șoferul care se oprise pentru a o lăsa să treacă, preferă să nu coboare de la volan și o ocolește.

Trec șase mașini pe lângă adolescenta rănită, până când cineva oprește să-i acorde primul ajutor. 

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close