Antena 3 CNN Actualitate Locale Adevărat miracol! A scăpat neatins dintr-un grav accident. Ce a făcut după i-a uimit de-a dreptul pe martori

Adevărat miracol! A scăpat neatins dintr-un grav accident. Ce a făcut după i-a uimit de-a dreptul pe martori

Adevărat miracol! A scăpat neatins dintr-un grav accident. Ce a făcut după i-a uimit de-a dreptul pe martori
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Oct 2016   •   13:46

Un grav accident de circulaţie petrecut în judeţul Iaşi s-a terminat cu bine pentru un şofer care a scăpat neatins, deşi maşina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare. 

Omul îşi conducea autoturismul dinspre Cozia spre Răducăneni, sâmbătă după-amiază. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a ieşit cu maşina de pe drum şi s-a oprit în marginea şanţului. 

Deşi autovehiculul s-a răsturnat, bărbatul a ieşit singur din el, fără vreo zgârietură. Apoi s-a aşezat liniştit, să mănânce sticksuri. Aşa l-au găsit cei care veniseră să-l ajute. 

Un martor a descris astfel accidentul: ”A intrat cu 100 în curbă, a mușcat șanțul, un podeț l-a întors cu roţile-n sus, a planat 5-7 metri şi a aterizat forțat în şanț. Când au venit oamenii sa-l scoată din maşină, șoferul, care era singur, mânca sticksuri! A făcut semne unei mașini care l-a luat la Iași! Era beat, desigur! Nici o zgârietură! Să mai zică cineva că Dumnezeul bețivilor doarme! Hai noroc! Hâc!”, a scris Cabalau Manu pe Facebook, postând şi nişte fotografii din care se vede că şoferul a avut parte chiar de o minune, la cum arată maşina.


 

×
Subiecte în articol: accident rutier sofer beat
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close