Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu cinci victime la Snagov, produs de un şofer de 17 ani beat și fără permis

Accident cu cinci victime la Snagov, produs de un şofer de 17 ani beat și fără permis

Un adolescent beat și fără permis de conducere a provocat un accident cu cinci victime într-o pădure din Snagov. Cinci tineri răniți au fost transportați la spital.

Accident cu cinci victime la Snagov, produs de un şofer de 17 ani beat și fără permis
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   18:44

Accidentul a avut loc sâmbătă pe parcursul nopții. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Stațiunea Snagov care au constatat faptul că "un autoturism, condus de un tânăr de 17 ani, pe strada Gării din satul Șanțu Florești, comuna Gruiu, ar fi intrat în coliziune cu un pom”. Cei cinci tineri răniți au fost transportați la spital.

În urma verificărilor polițiștii au constatat că tânărul, care ar fi condus autoturismul, nu deține permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest "rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive”. Tânărul a fost dus la un spital, în vederea recoltării de mostre biologice.

Polițiștii Stațiunii Snagov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului de 17 ani, urmând ca duminică el să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii din Snagov continuă cercetările „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive”.

×
Subiecte în articol: accident Snagov victime
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close