Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri băuți, la un pas de moarte, după ce șoferul a intrat pe contrasens, s-a lovit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat, în Mureș

Trei tineri băuți, la un pas de moarte, după ce șoferul a intrat pe contrasens, s-a lovit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat, în Mureș

Trei tineri din judeţul Mureş au fost la un pas de moarte, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod şi apoi s-a răsturnat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   13:09

Potrivit primelor informaţii, şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, circula cu viteză.

La un moment dat, într-o depășire a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens şi s-a oprit direct în capul de pod.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident gravîn comuna Florești din județul Cluj-Napoca

Un alt accident grav a avut loc, zilele trecute, în comuna Florești din județul Cluj, acolo unde două mașini și un autobuz s-au ciocnit. În urma coliziunii au rezultat mai multe victime.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din comuna Florești.

Două autoturisme au fost implicate în accident. Cele patru persoane (3 adulți și un minor) au fost transportate la spital.

 

×
Subiecte în articol: accident judetul Mures tineri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close