Antena 3 CNN Actualitate Locale Un TAB al Armatei Române a distrus o mașină condusă de o femeie, care nu a acordat prioritate, în Iași

Un TAB al Armatei Române a distrus o mașină condusă de o femeie, care nu a acordat prioritate, în Iași

Un accident grav s-a produs joi dimineață, în zona Granit din municipiul Iași, după ce o șoferiță aflată la volanul unui autoturism Mitsubishi nu a acordat prioritate unei coloane de transportoare blindate. Femeia a intrat în coliziune cu unul dintre vehiculele militare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   10:21

În urma impactului, autoturismul a fost distrus, iar șoferița a suferit un atac de panică, apoi a fost transportată la spital.

”În dată de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţiei rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi, notează BZI. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Un șofer a intrat cu mașina într-un zid, în Reșița. Bărbatul a murit pe loc 

TAB-ul (transportor amfibiu blindat) era însoțit de o mașină de Poliție, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

La fața locului, a venit un echipaj de la Poliția Rutieră, care l-a verificat cu aparatul Etilotest pe conducătorul TAB-ului, rezultatul fiind negativ.

Potrivit sursei citate, convoiul militar se deplasa de la sediul Batalionului 151.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și urmează să stabilească ce pedeapsă va fi aplicată șoferiței care nu a acordat prioritate.

 

×
Subiecte în articol: tab armata accident Iași
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close