Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav lângă Mangalia: Un șofer beat a lovit doi copii, apoi mașina a ricoșat într-un cap de pod

Accident grav lângă Mangalia: Un șofer beat a lovit doi copii, apoi mașina a ricoșat într-un cap de pod

Un accident cumplit s-a produs în satul Arsa din județul Constanța, aflat la câţiva kilometri de Mangalia. Un șofer aflat sub influența alcoolului a pierdut controlul volanului, lovind doi copii și provocând pagube semnificative în zonă.

Accident grav lângă Mangalia: Un șofer beat a lovit doi copii, apoi mașina a ricoșat într-un cap de pod
Sursa foto: Scripcariu Constantin Dumitru/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2024   •   20:00

Şoferul beat care a pierdut controlul volanului a lovit cu mașina doi copii. Apoi, autoturismul a lovit un cap de pod, a ricoșat în două mașini parcate și s-a oprit într-un gard.

Accidentul a avut loc luni în satul Arsa din județul Constanța.

Ce spune Poliţia

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, s-a produs un accident rutier.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini cu accidentul:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 64 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi accidentat doi copii, de trei și nouă ani. Ulterior, autoturismul a lovit un cap de pod, două vehicule parcate și gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier au fost răniți șoferul și cei doi copii.

"Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a explicat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close