Antena 3 CNN Actualitate Locale Zece persoane implicate într-un grav accident cu trei mașini pe DN 2, în Suceava. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Zece persoane implicate într-un grav accident cu trei mașini pe DN 2, în Suceava. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Un grav accident de circulație cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localității Dănila DN2, județul Suceava.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   11:57

Update 12:00 În evenimentul rutier au fost implicate 10 persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Știre inițială

Autoritățile din județul Suceava sunt miercuri în alertă, în urma unui accident între trei autoturisme, în localitatea Dănila, județul Suceava, cu 10 persoane implicate.

Trei autoturisme s-au ciocnit pe raza localității Dănila DN2, județul Suceava.

Primele informații arată că în accident au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conștiente și cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la fața locului.

Din cauza numărului mare de persoane implicate, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Citește și: Accident în prima zi de Crăciun la Constanța. Mașina în care se afla o femei și un copil de 8 luni, s-a răsturnat

"Intervin pompierii militari cu patru ambulanțe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două ATPVM (autospecială transport personal și victime multiple) cu sprijinul a două echipaje SAJ (B și C)”, informează ISU Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava accident
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close