Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu un autobuz STB, în centrul Bucureştiului. Doi oameni au ajuns la spital

Accident cu un autobuz STB, în centrul Bucureştiului. Doi oameni au ajuns la spital

Un autoturism s-a ciocnit, marți seara, cu un autobuz STB la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă din București. Două persoane, care au fost rănite, au fost duse la spital.

Accident cu un autobuz STB, în centrul Bucureştiului. Doi oameni au ajuns la spital
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2023   •   23:00

"La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă.

Din informațiile preliminare, conducătoarea unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Octavian Goga dinspre Splaiul Unirii, la intersecția cu Bd. Mircea Voda a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula pe Bd. Mircea Voda", anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Citeşte şi: Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat

Două persoane aflate în autoturism au fost rănite și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.

"Conducatorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație", anunță polițiștii.

×
Subiecte în articol: accident București autobuz
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close