Antena 3 CNN Actualitate Locale Prăpăd pe o stradă din Baia Mare | Un şofer a pierdut controlul volanului, a spulberat două garduri și a ajuns cu mașina pe terasa unei case

Prăpăd pe o stradă din Baia Mare | Un şofer a pierdut controlul volanului, a spulberat două garduri și a ajuns cu mașina pe terasa unei case

Un şofer a făcut prăpăd pe o stradă din Baia Mare. Bărbatul mergea cu o viteză foarte mare, când, într-o curbă a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat și a ajuns cu mașina pe terasa unei case.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   10:52

Accidentul s-a produs joi dimineața, în Baia Mare. Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul mașinii și a spulberat gardurile de la două imobile, după care s-a răsturnat într-o curte oprindu-se pe terasa unei case.

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. 

La fața locului au sosit echipajele pompierilor ambulanței, dar și echipaje de poliție.

Totodată au fost chemați și cei de la firma care distribuie gazul metan pentru că o țeavă a fost ruptă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Primele cercetări arată că șoferul în vârstă de 29 ani din Tăuții Măgherăuș circula la volanul unui autoturism neînmatriculat.

Drept urmare polițiștii au deschis un dosar penal pe numele individului pentru comiterea a două infracțiuni: punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și distrugere. El a fost și testat rezultatul fiind negativ.

Inițial șoferul a refuzat să primească îngrijiri medicale, însă în cele din urmă a fost examinat de medici, aceștia transportându-l la spital pentru investigații suplimentare.

Un accident grav a avut loc în comuna Florești din Cluj

Un accident de circulație s-a produs pe data de 21 februarie, în comuna Florești, fiind implicate două autoturisme și un autobuz.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar trei adulți și un minor au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a acționat echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială, alături de o ambulanță SMURD și una SAJ.

În accident a fost implicat parțial și un autobuz. Niciun pasager nu necesită îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: accident Baia Mare
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close