Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu 16 victime, în Cluj: Un microbuz și o mașină s-au ciocnit | A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident cu 16 victime, în Cluj: Un microbuz și o mașină s-au ciocnit | A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident între un microbuz și o mașină s-a produs în comuna Feleacu, județul Cluj, în urma căruia 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Accident cu 16 victime, în Cluj: Un microbuz și o mașină s-au ciocnit | A fost solicitat elicopterul SMURD
Sursa foto: mai.gov.ro
de Andreea Ştefan    |    17 Oct 2023   •   12:59

Șoferul autoturismului a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu.

La fața locului au intervenit 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în mașină era un bărbat încarcerat.

Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care era conștient și cooperant.

Totodată, 15 persoane din microbuz au fost consultante de echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare.

În total, 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

×
Subiecte în articol: Cluj accident
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close