Antena 3 CNN Actualitate Liberalii cer demisia ministrului Energiei | #josfăcătura

Liberalii cer demisia ministrului Energiei | #josfăcătura

Ministrul Energiei rămâne fără susținere în partid. Liberalii așteaptă ca el să demisioneze după modul în care a gestionat criza facturilor la energie și pentru lipsa de implicare,potrivit surselor Antena 3.

Liberalii cer demisia ministrului Energiei | #josfăcătura
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2022   •   12:24

În ultimele zile tot mai mulți liberali, parlamentari în special, i-au spus că ar trebui să demisioneze pentru că afectează partidul.

Pe unul dintre grupurile PNL de What's App, consiliera lui a scris un mesaj prin care cerea ca miniștrii, parlamentarii, cei din conducerea PNL sa iasă cu mesaje de susținere pentru Popescu, însă nimeni nu a reacționat.

Mihai Tudose și-a exprimat public nemulțumirea față de prestația ministrului Energiei în scandalul facturilor.

„Nu se poate, îndeamnă cetățenii la neplată. Azi, din nou, spune un lucru pe care nu îl înțeleg: cetățenii să reclame. Nu! Până să ajungă cetățenii să reclame, el trebuia de ieri, când a constatat că sunt niște facturi emise împotriva legii, să ia niște măsuri, nu să facă el reclamații la ANPC. Trebuia să anunțe că în urma sesizărilor primite până acum, următoarele societăți nu mai au licență", a spus Mihai Tudose, în emisiunea "Decisiv", de la Antena 3.

Ministrul Energie, Virgil Popescu, vizibil deranjat de reacții stârnite după declarațiile sale de marți, a venit cu precizări, miercuri, despre sfatul pe care l-a dat consumatorilor taxați dublu la utilități, de a nu plăti facturile dacă acestea nu au fost emise corespunzător.

"Cei care au întocmit facturi eronate, toți furnizorii, vor trebuie, obligați și cu amendă, să le storneze, să nu perceapă penalități și le vor și face corespunzător", a subliniat Virgil Popescu.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close