Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra în vigoare cu întârziere

Lia Olguța Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra în vigoare cu întârziere

Lia Olguța Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra în vigoare cu întârziere
11 Dec 2018   •   20:24

Ministrul Lia Olguța Vasilescu a vorbit la ”Ediție specială” de la Antena 3 despre faptul că Legea pensiilor, care va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, va intra în vigoare cu întârziere, după ce liberalii au anunțat că o vor contesta la CCR.

”Este clar că vom avea o amânare a intrării în vigoare. Luasem asta în calcul, dar nu ne așteptam să atace la CCR. Proiectul de lege are avizul Ministerului Justiției, ne-am consultat cu cei de la Consiliul Legislativ, teoretic nu ar fi motive, dar PNL vrea să amâne intrarea în vigoare a acestei legi” a spus Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul a comentat și faptul că a afirmat că este în favoarea unei ordonanțe privind amnistia și grațierea și și-a motivat poziția.

”Este părerea mea personală. Deocamdată nu este un proiect. Sunt foarte multe persoane care au fost deja condamnate și nu mai au nicio cale de atac, în condițiile în care completurile de cinci judecători au fost declarate nelegale, așa cum sunt sigură că în multe cazuri SRI s-a implicat, prin acele protocoale secrete. Avem deja decizii care spun că aceste protocoale sunt ilegale” a adăugat ministrul.

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close