Antena 3 CNN Actualitate Ea este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura era cunoscută ca DJ Lalla

Ea este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura era cunoscută ca DJ Lalla

Tânăra găsită moartă, astăzi, pe plaja din Mamaia, este Laura Roşca, cunoscută drept DJ Lalla şi urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare.

de Alin Tarnovschi    |    28 Sep 2023   •   16:03

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost identificată drept tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Ea a fost găsită fără viaţă, astăzi, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, însă era prea târziu pentru Laura. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Laura era din Turda, judeţul Cluj, fiind cunoscută ca DJ Lalla.

În ultima postare de pe Instagram, tânăra urmărită de peste 20.000 de oameni a folosit, printre altele, şi tag-ul "Fvckdepression".

Citeşte şi: Ultimul mesaj al Laurei - DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia: "În viață nu există reluări" 

View this post on Instagram

A post shared by Laura Claudia Rosca (@lalla)

"La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

×
Subiecte în articol: Mamaia plaja IPJ Constanța Turda
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close