Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, reacție în scandalul din lumea culturii: „Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră”

Klaus Iohannis, reacție în scandalul din lumea culturii: „Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră”

Klaus Iohannis, reacție în scandalul din lumea culturii: „Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
30 Iun 2019   •   18:10

Scandalul pe lipsa fondurilor din lumea culturii ia amploare. Klaus Iohannis a scris pe Facebook de la Bruxelles că este solidar cu artiștii care au anunțat un miting în fața Guvernului. 

„Sunt alături de artiștii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituțiilor de cultură. În loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemați să apărăm cultura română de la faliment.

Dezastrul din cultură a fost provocat de acest Guvern al incompetenței, prin bugetul rușinii naționale, construit pe cifre false. Cultura a fost pusă acum la coadă, ca multe alte obiective majore ale românilor.

Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră. Ei servesc și reprezintă moștenirea noastră culturală”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook

Citiți și Scandal uriaș pe tema lipsei de fonduri de la TNB! Ministrul Culturii: „O să fac un control la teatru să văd cum se cheltuie fondurile”; Ion Caramitru: „Bugetele au crescut la capitolul cheltuieli de personal”

 

×
Subiecte în articol: scandalul reactie Klaus Iohannis
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close