Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, prima declarație directă despre vila renovată din Aviatorilor: "Am observat că există o preocupare intensă"

Klaus Iohannis, prima declarație directă despre vila renovată din Aviatorilor: "Am observat că există o preocupare intensă"

Președintele României, Klaus Iohannis, a oferit prima declarație cu privire la vila RA APPS din Aviatorilor care se află în renovări.

de Ioana Mircea    |    12 Mar 2024   •   12:39

Klaus Iohannis a oferit în urmă cu câteva momente prima declarație directă despre vila din Aviatorilor din București despre care se spune că este renovată de RA APPS pentru a fi oferită acestuia la terminarea mandatului său de președinte al României.

Klaus Iohannis s-a arătat amuzat de această supoziție, spunând că pentru el această temă este una despre care citește în gazetă.

"Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală a unora. Nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie și nici nu mi s-a oferit. Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă", a spus președintele României.

Statul investește prin RA APPS aproximativ șapte milioane de euro pentru renovarea acestei vile și nimeni nu știe pentru cine se fac aceste demersuri.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis vila Aviatorilor
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close