Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, reacție la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia și grațierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!

Tudorel Toader, reacție la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia și grațierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!

Tudorel Toader, reacție la decizia PSD-ALDE de a respinge amnistia și grațierea: Politica penala este apanajul legiuitorului!
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2019   •   09:53

Tudorel Toader susține decizia coaliției PSD-ALDE de a respinge proiectul de lege privind amnistia și grațierea. Fostul ministru al Justiției arată că, în acest moment, este mai clar de ce a refuzat, în calitate de ministru al Justiției să promoveze un OUG privind amnistia și grațierea.

”O simpla constatare !
Apreciem decizia de respingere a proiectului de Lege privind amnistia si gratierea, proiect care a " stat" in Parlament din ianuarie 2017( cand la MJ era Fl. Iordache), asteptandu-si momentul favorabil.
Exprim convingerea faptului ca a devenit si mai simplu de inteles, refuzul meu, in calitate de Ministru al Justitiei, de a promova OUG privind amnistia si gratierea, impotriva tuturor presiunilor care au existat.
Politica penala este apanajul legiuitorului !”, se arată într-un mesaj pe contul de Facebook al fostului ministru.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close