Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procuroarea lui Onea rupe tăcerea. Ce dezvăluiri a făcut despre Augustin Lazăr

Procuroarea lui Onea rupe tăcerea. Ce dezvăluiri a făcut despre Augustin Lazăr

Procuroarea lui Onea rupe tăcerea. Ce dezvăluiri a făcut despre Augustin Lazăr
23 Mai 2018   •   16:47

Elena Iordache, procurorul care face ancheta în dosarul în care este cercetat fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, transmite, prin intermediul Biroului de Presă al Parchetului General, că Augustin Lazăr "nu a exercitat vreo presiune sau amenințare" în cauza mediatizată. Din comunicatul acesteia un reiese dacă există presiuni din partea altor persoane.

”Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, nu a exercitat vreo presiune sau amenințare, nu a avut atitudini contrare Codului Deontologic al Magistraților față de persoana mea, în referire la cauza mediatizată în presă”, transmite procurorul Elena Iordache prin intermediul Biroului de Presă al Parchetului General.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că a solicitat CSM să sesizeze Inspecţia Judiciară cu privire la posibile fapte de natură să încalce independenţa procurorului Elena Iordache, cea care instrumentează dosarul de la PÎCCJ al procurorului Lucian Onea.

×
Subiecte în articol: Augustin Lazar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close