Antena 3 CNN Actualitate Justiție Prim-procurorul Parchetului Botoşani, reținut de DNA. Mircea Badea: Mâine e cu Țuluș și cu Iorga

Prim-procurorul Parchetului Botoşani, reținut de DNA. Mircea Badea: Mâine e cu Țuluș și cu Iorga

Prim-procurorul Parchetului Botoşani, reținut de DNA. Mircea Badea: Mâine e cu Țuluș și cu Iorga
21 Iul 2017   •   00:19

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a fost reținut pentru șantaj. Mircea Badea crede că o astfel de soartă vor avea și Doru Țuluș și Mihaiela Moraru-Iorga, procurorii dați afară de la DNA.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 20 iulie 2017, a doi inculpaţi. Potrivit unui comunicat al DNA, Raluca Stăncescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a fost reținută pentru săvârşirea infracţiunilor de  şantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiţiei, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, potrivit Botoşani News.

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au efectuat, joi dimineață, percheziții în biroul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, dar și la locuința acesteia din municipiul Botoșani.

Stăncescu a fost ridicată de procurori de la domiciliu și, împreună cu aceștia, au mers la sediul Parchetului, pentru ca prim-procurorul să asiste la percheziție.

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close