Antena 3 CNN Actualitate Justiție Premieră în Justiție. Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, sesizează CSAT: „Orice decizie judecătorească trebuie respectată”

Premieră în Justiție. Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, sesizează CSAT: „Orice decizie judecătorească trebuie respectată”

  Premieră în Justiție. Șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, sesizează CSAT: „Orice decizie judecătorească trebuie respectată”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
14 Iun 2018   •   11:35

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Cristina Tarcea, a declarat joi că va solicita sesizarea CSAT și al Inspecției Judiciare, în urma afirmaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la vizitele pe care ea le-ar fi făcut la vile aparţinând Serviciului Român de Informaţii.

„Am declarat în plenul CSM că voi că voi solicita sesizarea Consiliului Superior de Apărare al Țării și al Inspecției Judiciare pentru a clarifica aspectele din sesizarea formulată de acea organizație.. îmi pare rău, nu îmi aduc aminte care este. Mi s-a spus faptul că a apărut o știre după declarația mea de azi-dimineață că aș fi declarat că chestiunea respectării Curții Constituționale este o chestiune politică. Nu cred că asta a fost declarația mea. Întrebarea dvs. a fost dacă președintele va respecta sau nu decizia CSM, iar eu v-am spus că nu vreau să comentez acest subiect care a fost atât de mult politizat”, a spus judecătoarea. 

„Orice decizie judecătorească, inclusiv deciziile CSM, trebuie respecată. Nici nu discutăm acest aspect”, a adăugat Cristina Tarcea. 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close