Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a sesizat Inspecția Judiciară: ”Procurorii induc percepția unei false vinovății”

Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a sesizat Inspecția Judiciară: ”Procurorii induc percepția unei false vinovății”

Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a sesizat Inspecția Judiciară: ”Procurorii induc percepția unei false vinovății”
06 Dec 2018   •   17:08

Mircea Drăghici, propunerea pentru ministerul Transporturilor, anunță, joi, că a sesizat Inspecția Judiciară după ce procurorii au informat public că numele acestuia apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul General.

"Astăzi (joi- n.r.) am sesizat Inspecția Judiciară cu privire la abaterile disciplinare săvârșite de procurorii care au dispus informare publică în cauzele în care aș fi vizat.

Printre alte aspecte incluse în sesizare, amintesc aici doar faptul că încă nu am primit un răspuns la întrebările legate de aceste dosare ce m-ar viza în mod direct. În schimb, Parchetul a răspuns în mai puțin de 24 de ore unor întrebări adresate de jurnaliști pe același subiect. S-a mizat deci pe o mediatizare intensă care să inducă percepția unei false vinovății, fără ca eu să mă pot apăra", a scris, pe Facebook, Mircea Drăghici.


 

×
Subiecte în articol: Mircea Drăghici
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close