Antena 3 CNN Actualitate Justiție Darius Vâlcov a scăpat de controlul judiciar

Darius Vâlcov a scăpat de controlul judiciar

Darius Vâlcov a scăpat de controlul judiciar
de S.T.    |    21 Iun 2019   •   15:40

UPDATE 15.40 - Darius Vâlcov a scăpat de controlul judiciar.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de Darius Vâlcov, în care acesta solicita ridicarea controlului judiciar pus pe numele lui de procurorii DIICOT. 

Marţi, procurorii DIICOT au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de Darius Vâlcov, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă, pentru săvârşirea infracţiunii de divulgare a secretului care periclitează securitatea naţională, în legătură cu publicarea protocolului de colaborare între SRI şi Parchetul General.

----------------------------

Darius Vâlcov se află vineri dimineață la Curtea de Apel București. Acesta află dacă va scăpa de controlul judiciar din dosarul publicării protocolului secret dintre SRI și Parchetul General.

Magistrații trebuie să decidă dacă această contestație depusă de fostul consilier al Premierului va fi sau nu acceptată.

Darius Vâlcov a fost audiat marți la DIICOT în jurul orei 12:30. El s-a prezentat tocmai pentru a i se aduce la cunoștință infracțiunea pe care a comis-o.

Pe 23.08.2018 acesta a divulgat protocolulprivind organizarea cooperări între SRI și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citiți și:

Avocat: Darius Vâlcov urma să plece în Elveţia; nu era o plecare gen Mazăre, Udrea, Bica

Darius Vâlcov, obligat să plătească 20.000 lei daune morale pentru o postare defăimătoare pe Facebook

 

×
Subiecte în articol: Darius Valcov control control judiciar
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close