Antena 3 CNN Actualitate Justiție Călin Popescu-Tăriceanu a făcut noi dezvăluiri despre dosarul său

Călin Popescu-Tăriceanu a făcut noi dezvăluiri despre dosarul său

Călin Popescu-Tăriceanu a făcut noi dezvăluiri despre dosarul său
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Noi 2018   •   15:31

Călin Popescu-Tăriceanu a făcut noi dezvăluiri despre dosarul său.

Liderul ALDE a spus că a citit, joi, declaraţiile unor martori care indică altceva decât ceea ce susţin procurorii DNA în acuzaţiile pe care le formulează la adresa sa.

„Când stau şi citesc declaraţiile celor care au fost chemaţi ca martori văd cu totul şi cu totul altceva. Ceea ce am citit azi sunt nişte declaraţii ale unor martori”, a explicat Tăriceanu.

Miercuri, după ce a parcurs aproximativ 80 de pagini din primul volum al dosarului, Tăriceanu a spus că solicitarea DNA „nu are susţinere în acuzare şi este făcut pentru alte scopuri”.

Dosarul, care are 73 volume, fiecare cuprinzând între 79 şi 349 de pagini, poate fi studiat de Tăriceanu înainte de a fi audiat de către senatorii jurişti. Aceştia urmează să întocmească un raport, care va fi înaintat Biroului permanent pentru a fi repartizat pe ordinea de zi a plenului.

DNA a cerut săptămâna trecută încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Tăriceanu. Procurorii susţin că acesta ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

×
Subiecte în articol: dosar dezvaluiri martori declaraţii
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close