Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o benzinărie din Satu Mare. Infractorul nu a fost încă prins

Jaf armat la o benzinărie din Satu Mare. Infractorul nu a fost încă prins

Jaf armat la o benzinărie din Satu Mare. Infractorul nu a fost încă prins
Sursa foto: Foto: Videonews
24 Mai 2011   •   15:22

A intrat în benzinărie, i-a pus unei angajate cuţitul la gât şi a obligat-o să-i dea toţi banii din casă: 10.000 de lei. Vorbim despre un hoţ din Satu Mare care, pentru a scăpa de poliţiştii care-l urmăreau, s-a aruncat în Someş. N-a fost, nici acum, prins.

Jaful a durat doar câteva secunde. Cu capul acoperit de o şapcă şi cu un fular pe faţă, bărbatul a intrat în benzinărie pe la ora 4 dimineaţa. I-a pus cuţitul la gât singurei angajate care se afla înăuntru, apoi a dispărut cu toţi banii din casă. Din fericire, casiera nu a fost rănită. La scurt timp, o patrulă de politişti i-a luat urma hoţului. Speriat, bărbatul a încercat să scape înotând.

"Oamenii legii au pornit în urmărirea suspectului, iar acesta, pentru a-şi asigura scăparea, a pătruns în apele râului Someş", a declarat inspector principal de poliţie Ana Mălăescu, purtător de cuvânt la IPJ Satu Mare.

Mai mulţi pompieri au sărit să-l prindă, însă hoţul a reuşit să ajungă pe celălalt mal al râului şi să se facă iar nevăzut.

"În continuare, se efectuează acţiuni investigative pentru identificarea suspectului şi tragerea lui la răspundere pentru tâlhărie", a adaăugat Ana Mălăescu.

Imaginile video de la benzinărie au suprins momentul tâlhăriei, însă faţa bărbatului nu se vede foarte bine.

 


×
Subiecte în articol: jaf benzinarie cutit amenintare bani inot Satu Mare
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close