Antena 3 CNN Actualitate Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, vizat de percheziţii într-un dosar DNA pentru luare de mită

Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, vizat de percheziţii într-un dosar DNA pentru luare de mită

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova şi prim-vicepreşedintele PNL, este vizat de mai multe percheziţii făcute de procurorii DNA într-un dosar de luare de mită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   08:41

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut, în această dimineaţă, 16 percheziţii într-un dosar de luare de mită în formă continuată în care suspect principal este Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova.

Percheziţiile au avut loc acasă la Iulian Dumitrescu, la rudele sale, dar şi la Consiliul Judeţean Prahova. Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, luarea de mită ar fi avut loc în cadrul unui contract derulat de CJ Prahova pentru şoseaua de centură a oraşului Mizil.

Citeşte şi: Bătaia de joc a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova | Iulian Dumitrescu, vacanţe de lux în Dubai, Elveţia sau la Paris

Aceleaşi surse arată că vizată de ancheta DNA este şi Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

După percheziţii, Iulian Dumitrescu şi ceilalţi suspecţi din dosar vor fi aduşi la audieri la sediul central din Bucureşti al DNA.

Iulian Dumitrescu, prima declaraţie după percheziţiile DNA

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a făcut prima declaraţie după ce procurorii DNA au făcut mai multe percheziţii într-un dosar în care acesta este suspect de luare de mită în formă continuată.

"Nu am nimic de ascuns şi voi pune la dispoziţia procurorilor toate informaţiile pentru a face lumină în acest caz", a declarat Iulian Dumitrescu.

În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate...

Publicată de Iulian Dumitrescu pe Miercuri, 31 ianuarie 2024

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close