Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie, pus sub acuzare oficial de DNA în dosarul de cumpărare de influență | ”Dacă mă mai cheamă, vin”

ÎPS Teodosie, pus sub acuzare oficial de DNA în dosarul de cumpărare de influență | ”Dacă mă mai cheamă, vin”

Arhiepiscopul Tomisului a ajuns în fața procurorilor DNA. ÎPS Teodosie a fost citat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influenţă.

de Cătălina Smereca    |    Andreea Gelatu    |    18 Ian 2024   •   13:48

Update 13:17. ÎPS Teodosie a fost pus sub acuzare oficial de DNA pentru cumpărare de influență

”Să vă ajute Dumnezeu! Dacă mă mai cheamă, vin. Nu prea am de ce. Nu m-au întrebat nimic procurorii.

N-am nicio părere. Dosarul nu are conținut”, a declarat ÎPS Teodosie, la ieșirea din DNA.

Update: ÎPS Teodosie a ajuns în fața procurorilor DNA. Arhiepiscopul Tomisului nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la acest dosar, a spus însă că s-a împărtășit. A venit direct de la biserică în fața procurorilor.

”Fac foarte bine. Am adus Sfânta Liturghie. Sunt împărtășit”, a declarat  ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul a fost înregistrat de un om de afaceri, fost preot, care îi promitea o finanţare de la Secretariatul de stat pentru Culte în schimbul unui comision de 20% din suma de 800 de mii de lei.

 În înregistrarea publicată la acea vreme de jurnaliştii de la Recorder, Teodosie a putut fi auzit când spunea intermediarului că afacerea reprezintă "o pomană curată".

 Recent, Arhiepiscopul a declarat că procurorii nu au ce ancheta pentru că fapta nu există.

”Doar pe Satana sunt supărat!”

”Cum să fiu supărat? Imposibil. Nici nu pot să fiu supărat. Pe Satana sunt supărat. Doar pe Satana sunt supărat! Și trebuie să fim toți, că el mereu ne minte, ne încurcă, ne pune piedică. De aceea, pe Diavol trebuie să fim supărați. Nici n-au ce să ancheteze. Sunt vorbe goale”, a declarat ÎPS Teodosie.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close