Antena 3 CNN Actualitate Fii ca Ion Podgoreanu, românul din Modelu care a ieşit pe viscol să îi ajute pe şoferii blocaţi pe DN 21

Fii ca Ion Podgoreanu, românul din Modelu care a ieşit pe viscol să îi ajute pe şoferii blocaţi pe DN 21

Pe un viscol care sufla cu aproape 100 de km/h şi o zăpadă care, pe alocuri, atinge chiar şi jumătate de metru, Ion Podgoreanu, un român din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, a ieşit să îi ajute pe şoferii blocaţi în zăpadă pe DN 21.

de Delia Bulgaru    |    26 Noi 2023   •   15:16

Mai multe camioane au rămas blocate, astăzi, pe DN 21, în dreptul satului Radu Negru din comuna Modelu, din cauza stratului gros de zăpadă depus pe şosea.

Ion Podgoreanu, un român care locuieşte în zonă, a sărit în ajutorul şoferilor înzăpeziţi şi le-a adus lopeţi cu care să împrăştie sare pe drum, în speranţa că vor reuşi să treacă de porţiunea respectivă. Mai mult, el a şi dirijat circulaţia în zonă pentru ca şoferii să nu se împotmolească.

După ce i-a ajutat pe şoferi, bărbatul a povestit, în direct la Antena 3 CNN, şi planul pe care l-a pus la cale pentru ca TIR-urile să nu rămână înzăpezite.

"Să poată să circule şi la vale, şi la deal. Maşina de la Drumuri şi Poduri s-a defectat. Am creat un culoar ca să poată circula şi la deal, şi la vale. I-am adus o lopată să bage sare acolo la roţi şi poate reuşim să îl urcăm la deal", a declarat Ion Podgoreanu.

×
Subiecte în articol: Modelu Calarasi Radu Negru cod rosu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close