Antena 3 CNN Actualitate Interpreții de muzică populară i-au adus un ultim omagiu lui Petrică Mîțu Stoian

Interpreții de muzică populară i-au adus un ultim omagiu lui Petrică Mîțu Stoian

Sicriul cu trupul artistului Petrică Mîțu Stoian a fost adus la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, acolo unde mai mulți artiști au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Interpreții de muzică populară i-au adus un ultim omagiu lui Petrică Mîțu Stoian
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2021   •   14:00

Membrii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” au cântat lângă sicriul în care se află trupul artistului, iar cele doua surori ale artistului, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Elena Merișoreanu și impresarul său au fost câteva dintre persoanele care au venit la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.

Trupul neînsuflețit va fi luat de la Ansamblu, iar cortegiul va trece pe la casa impresarului unde Mîțu Stoian a locuit în ultimii 16 ani, apoi va merge la Teatrul Național.

În curtea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” a fost amplasat un panou, pe care rulează imagini din spectacolele lui Petrică Mîţu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, a murit sâmbătă seară, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență din Reșița.

Citește șiCauza morții lui Petrică Mîțu-Stoian. Ce au descoperit medicii

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

„Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.p. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița”, au transmis luni procurorii.

Și IPJ Caraș-Severin a anunțat că luni, în jurul orei 10.00, polițiști au fost informați de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

„În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close