Antena 3 CNN Actualitate Înscrierea în programul de acordare de eco-vouchere pentru maşini sau electrocasnice noi începe joi

Înscrierea în programul de acordare de eco-vouchere pentru maşini sau electrocasnice noi începe joi

Înscrierea în programul de acordare de eco-vouchere pentru maşini sau electrocasnice noi începe joi
de S.T.    |    22 Oct 2018   •   19:27

Primăria Capitalei anunţă că joi începe înscrierea în programul de acordare de eco-vouchere de câte 9.000 de lei pentru achiziţionarea de maşini sau electrocasnice noi în schimbul unui autovehicul uzat.

„În trei zile începe sesiunea de înscrieri pentru „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere”. Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data 25.10.2018, ora 18.00, bucureştenii se pot înregistra în aplicaţia PEVAUTO, prin accesarea site-ului www.pmb.ro, secţiunea 'Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat'. Înregistrarea în aplicaţie se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 6.000 de înscrieri”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Aplicaţia va genera fiecărui proprietar înregistrat un cod unic, care va fi comunicat pe adresa de e-mail valabilă, împreună cu un link unic pe baza căruia va putea ulterior accesa aplicaţia pentru a încărca documentele referitoare la casarea şi radierea autovehiculului uzat.

„Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO va fi publicată pe site-ul PMB şi va cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice, precum şi ora înregistrării. Din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO, în ordinea înscrierii, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din regulament, vor fi acceptaţi în program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili”, informează PMB.

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceştia îşi pot casa şi radia din circulaţie autovehiculul uzat, urmând a încărca în aplicaţia PEVAUTO documentele doveditoare de casare şi radiere a autovehiculul uzat, cât şi a documentelor care fac dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat şi la cel local (documente în termen de valabilitate la data depunerii) accesând link-ul unic primit la înscriere.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close