Antena 3 CNN Actualitate Îngrijitoare de la o ”grădiniță” din Popești Leordeni, filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii

Îngrijitoare de la o ”grădiniță” din Popești Leordeni, filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii

O îngrijitoare de la o așa zisă grădiniță din Popești-Leordeni a fost filmată în timp ce îi bătea pe copii, îi certa și îi pedepsea. Atenție, informații care vă pot afecta emoțional!

de Raluca Măndoiu    |    16 Feb 2024   •   11:50

Din primele informații, se pare că grădinița nu era autorizată sau avizată de Ministerul Educației sau ARACIP. 

În contractele educaționale semnate de părinți, instituția era trecută că centru educațional. 

Femeia a fost înregistrată în mai multe rânduri când îi certa, îi amenința și chiar îi agresa fizic pe copii. 

”Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate ...... luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar câteva dintre amenințările femeii la adresa copiilor. 

În acest caz s-a autosesizat Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.

”La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spațiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza orașului Popești Leordeni, o angajată ar fi avut o atitudine necorespunzătoare față de copiii din acest centru și că i-ar fi agresat fizic, polițiștii orașului Popești Leordeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violență, asupra copiilor din acest centru.

În prezent, polițiștii orașului Popești Leordeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, împreuna cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activități din competență pentru verificarea legalității funcționării acestui centru”, se arată în comunicatul Poliției.

×
Subiecte în articol: Ilfov Popesti Leordeni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close