Antena 3 CNN Actualitate Informaţie-bombă din dosarul Caracal. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu a fost audiată

Informaţie-bombă din dosarul Caracal. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu a fost audiată

Informaţie-bombă din dosarul Caracal. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu a fost audiată
de S.T.    |    19 Noi 2019   •   16:24

Informaţie-bombă din dosarul Caracal.

Anchetatorii au reuşit să o audieze pe ultima persoană care a văzut-o pe Luiza Melencu, înainte ca fata să se urce în maşina lui Gheorghe Dincă.

E vorba despre „femeia în roşu”.

Citiți și: Cazul Caracal. Răsturnare de situație în cazul femeii misterioase în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să dispară

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML, s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close