Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voi cu Voicu. Secretul Anei Aslan, de a încetini îmbătrânirea cu 40%

Voi cu Voicu. Secretul Anei Aslan, de a încetini îmbătrânirea cu 40%

Voi cu Voicu. Secretul Anei Aslan, de a încetini îmbătrânirea cu 40%
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
23 Sep 2018   •   17:51

Mirela Voicu vă invită să aflați rețeta tinereții fără bătrânețe și povestea celei care a inventat-o. Profesor Ana Aslan!

O personalitate unică a României, care a lăsat moștenire o metodă de întârziere a bătrâneții, metodă care funcționeză și azi la fel de bine.

Aflați de la ”Voi cu Voicu” care este metoda prin care îmbătrânirea poate fi încetinită cu 40%!

Regele Arabiei Saudite; presedintele Boliviei; Augusto Pinochet; Claudia Cardinale; Charlie Chaplin; Ronald Reagan; Mao Zedong; Charles de Gaulle; Pablo Picasso; Sir Winston Churchill; Kirk Douglas; Iosip Broz Tito; Marlene Dietrich; Konrad Adenauer; Aristotel Onassis; Salvador Dali. 

Ar parea o insiruire de nume fara nicio legatura intre ele – actori, actrite,  bogatasi, presedinti, prim-ministri, dictatori. Si totusi, exista una: cu totii au fost tratati de Ana Aslan, la institutul pe care l-a creat in apropierea Bucurestilor sau chiar la ei in tara. Tinerete fara batranete – asta a incercat sa gaseasca toata viata Ana Aslan si chiar daca nu a gasit medicamentul miraculos, care sa goneasca moartea pentru totdeauna, macar a prelungit viata… Ana Aslan a fost o rebela a vremurilor sale.

 A facut chiar greva foamei pentru a o indupleca pe mama sa sa o lase sa mearga la Facultatea de medicina. In cursul diverselor sale experiente medicale, se convinge de utilitatea procainei in tratarea distrofiei. E punctul de la care incep cercetari asidue, care se soldeaza in 1952 cu inventia care avea sa ii marcheze viata. In 1957 va aparea conceptul Gerovital H3, iar in 1967 crema miraculoasa intra in productie de serie. Insa cercetarile nu se opresc aici – in 1980, impreuna cu un alt savant exceptional, Elena Polovrageanu, inventeaza un nou produs geriatric – Aslavital. 

Dupa mai bine de 30 de ani de la crearea primului medicament romanesc anti-imbatranire, Ana Aslan si echipa sa au constatat ca utilizarea Gerovitalului  reduce starile depresive, creste dorinta de a trai, capacitatea fizica si intelectuala, se imbunatateste memoria, creste functionalitatea senzorilor auditivi, optici si olfactivi, normalizeaza presiunea arteriala. Vanzarile produselor sale si venirea strainilor la tratament ar fi adus Romaniei in acea perioada, pe langa un prestigiu fabulos pentru stiinta romaneasca, si aproximativ 20 de milioane de dolari. Insa nicio fapta buna nu trebuia sa ramana nepedepsita, asa ca Romania Ceausestilor o taraste pe Ana Aslan intr-un proces pentru ca ar fi tratat batranii singuri fara sa perceapa bani. 

Dupa ani de zile, Ana Aslan scapa de plata a 1.700.000 de lei. Hartuirea sa nu avea sa inceteze. Elena Ceausescu nu suporta ca o alta femeie sa fie mai… savanta decat ea. Chiar moartea Anei Aslan este invaluita in mister, dar nimeni nu a adus dovezi potrivit carora ar fi fost asasinata de Securitate. Cert este ca Elena Ceausescu nu a permis ca Ana Aslan sa fie inmormantata alaturi de parintii sai, asa cum isi dorise.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close