Antena 3 CNN Actualitate Inedit Viorica din Iași a lăsat o monedă în racla unde se se aflau moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat imediat după aceea, a uimit pe toată lumea: E minune dovedită!

Viorica din Iași a lăsat o monedă în racla unde se se aflau moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat imediat după aceea, a uimit pe toată lumea: E minune dovedită!

Viorica din Iași a lăsat o monedă în racla unde se se aflau moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat imediat după aceea, a uimit pe toată lumea: E minune dovedită!
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
12 Oct 2019   •   00:11

Viorica este o simplă femeie din Iași și una dintre numeroasele credincioase care au ajuns la racla cu moaștele Sfintei Parascheva și pentru care s-a întâmplat o mică minuneminune, după ce a atins racla în care se află moaștele Cuvioasei și s-a rugat din tot sufletul pentru cei trei copii pe care îi are.

Aceasta a mărturisit ce a găsit în buzunarul hainei, imediat după ce a lăsat o monedă în racla cu semintele celei care este considerată ocrotitoarea Moldovei.

Minunea trăită de Viorica s-a petrecut la scurt timp după Revoluție; pe atunci, copiii săi erau mici și se descurca foarte greu din punct de vedere financiar.

“Într-o zi, după ce m-am închinat la Sfânta Parascheva, m-am gândit că ar fi bine să las şi eu un bănuţ pentru ajutor – pe atunci se puneau pomelnice şi bani chiar în racla sfintei. După ce am scos banul din buzunar, mă gândeam: «Să-l las pentru pâine sau să-l pun la Sfânta?». În cele din urmă, i l-am dăruit Sfintei, zicând în gândul meu că o să mă ajute să-mi cumpăr pâine la copii. Când ies din Catedrală şi bag mâna în buzunar, m-am blocat: bănuţul era la loc”, a povestit Viorica în cadrul unui interviu, relatează doxologia.ro.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close