Antena 3 CNN Actualitate Inedit Reacția copioasă a unui african când vede pentru prima dată zăpada: "Am terminat-o aici"

Reacția copioasă a unui african când vede pentru prima dată zăpada: "Am terminat-o aici"

Zăpada aduce bucurie în viața oamenilor, mai ales când este mult așteptată. Un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare după ce un bărbat din Africa ia contact pentru prima dată cu zăpada.

Reacția copioasă a unui african când vede pentru prima dată zăpada: "Am terminat-o aici"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2024   •   20:30

Cu șlapi în picioare și foarte uimit de ce vede în jurul lui, un african a făcut deliciul internetului după ce a spus că pleacă înapoi în Africa după ce a văzut cât de mult a nins în România. 

"Hey, Farouk, unde te duci?“"Se aude cum îl întreabă cineva pe tânărul african încălțat în papuci în zăpadă.

"Mă duc în Africa! Oamenii din Africa ar spune: Ce e asta? Am terminat-o aici, oamenii din Africa au soare 2 de ore pe zi. Pe mai târziu!", le spune africanul amicilor săi, în timp ce merge amuzat, în papuci, prin zăpadă.

@chelsmoves Farouk said hejdå! He’s done with this? #winter #sweden #cold #tiktoksverige #fyp #africansineurope ♬ original sound - Chels??

Citește și: Temperatura ideală din casă, în sezonul rece. Diferă în funcţie de vârstă şi starea de sănătate

Oamenii din Africa de Sud s-au mai confruntat anul trecut cu zăpada, un fenomen rar pentru ei. Locuitorii din Johannesburg s-au trezit cu o zăpadă care acoperise uşor acoperişurile şi grădinile, în timp ce frontul rece care a lovit ţara la sfârşitul săptămânii trecute s-a transformat într-un sistem meteorologic cunoscut sub numele de ciclon cu nucleu rece.

×
Subiecte în articol: reacția african prima zăpadă
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close