Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?"

Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?"

O femeie a tras o sperietură zdravănă după ce a cumpărat o pungă cu banane de la magazin. Aceasta a descoperit ceva atipic pe coaja unei banane.

Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?"
Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Mircea    |    06 Apr 2023   •   15:09

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, din Epsom, Marea Britanie, a rămas uimită după ce a cumpărat o pungă cu banane de la un magazin Lidl. Ajunsă acasă, femeia a vrut să mănânce o banană, însă a observat un lucru ciudat care se uita la ea.

Este vorba despre o broască de mici dimensiuni care se afla pe coaja bananei. Jan a pus broasca într-o cutie mică de plastic pe care a așezat-o deasupra caloriferului pentru a-i ține de cald acesteia. Între timp a sunat la protecția animalelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am plecat de la ei acum. Verific mereu dacă nu sunt păianjeni ori de câte ori cumpăr banane. Mă îndreptam spre chiuvetă să decojesc o banană când am observat că este ceva pe ea. M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?"

Citește şi: Ieşeancă înţepată de un scorpion după ce a cumpărat banane

Privind-o mai de aproape, mi-am dat seama că era o broască minusculă. Nu este chiar ceea ce mă așteptam. Trebuie să spun că a fost foarte drăguț. M-am uitat pe net și am descoperit că este o broaște Reed din Coasta de Fildeș.

Am ținut-o lângă calorifer toată noaptea și a supraviețuit. Așa cum am spus, a fost drăguț, dar este, de fapt, ilegal să eliberezi o specie neindigenă în lumea exterioară”, a povestit femeia.

Coincidența face ca aceste banane să aibă sigla Rainforest Alliance, care este o broască mică, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: banane
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close