Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cât costă să te înmormântezi pe Lună. Ultima fiţă a bogaţilor lumii

Cât costă să te înmormântezi pe Lună. Ultima fiţă a bogaţilor lumii

Ultima fiţă a bogaţilor lumii: milionarii plătesc enorm pentru înmormântările pe Lună.

Cât costă să te înmormântezi pe Lună. Ultima fiţă a bogaţilor lumii
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2024   •   14:00

Poți trimite lucrurile preferate pe Lună. Ultima fiţă a bogaţilor lumii le întrece însă pe toate. Milionarii plătesc enorm pentru înmormântările pe Lună.

Compania americană Astrobotic deține Peregrine, care are dimensiunea unei mașini mici. Ideea a apărut în cadrul unui parteneriat între firma și compania globală de transport de marfă DHL.

Conform acordului, oricine poate trimite pachete de doi centimetri și jumătate pe cinci centimetri, pe suprafața lunară, pentru mai puțin de 500 de dolari. În afară de dimensiune, au existat și alte câteva limitări cu privire la ceea ce putea conține fiecare pachet.

Trimiterea de cenușă în spațiu nu este nouă la bordul zborurilor suborbitale și orbitale Pământului.

Două companii americane fac o afacere cu serviciul începând de la doar câteva mii de dolari – Celestis și Elysium Space. Practica este îmbrățișată de mulți, inclusiv de astronauți care au fost în spațiu.

O înmormântare pe Lună costă în jur de 13.000 de dolari, scrie playtech.ro.

Citeşte şiOrașul din Europa unde rudele decedaților primesc 1.000 de euro, dacă renunță la înmormântare și aleg incinerarea

Într-un oraș din Europa, rudele decedaților primesc 1.000 de euro de la primărie, dacă renunță la înmormântare și aleg incinerarea.

Administrația locală din orașul Tropea, aflat în regiunea Calabria, a aprobat un buget de 20.000 de euro pentru a stimula adoptarea incinerării, din cauza lipsei de spațiu în zona cimitirului.

Astfel, rudele persoanelor decedate pot obține un stimulent de 1.000 de euro, dacă depun o cerere la municipalitate, însoțită de toate certificatele care atestă incinerarea.

Stimulentul va fi disponibil până la epuizarea resurselor.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close