Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un polițist din Timiș a transmis un mesaj, pe internet, pentru soția unui șofer pe care l-a oprit în trafic: "Stimată doamnă..."

Un polițist din Timiș a transmis un mesaj, pe internet, pentru soția unui șofer pe care l-a oprit în trafic: "Stimată doamnă..."

Un polițișt din Timiș a surprins un şofer de microbuz în timp ce vorbea la telefon, pe autostradă. Întregul moment a fost filmat cu bodycam-ul. Agentul a transmis, apoi, în mediul online, un mesaj pentru soția bărbatului oprit în trafic.

Un polițist din Timiș a transmis un mesaj, pe internet, pentru soția unui șofer pe care l-a oprit în trafic: "Stimată doamnă..."
Sursa foto: Facebook/ Valer Kovacs
de Roxana Mihăiescu    |    14 Apr 2024   •   12:45

Valer Kovacs, un polițist cunoscut și apreciat pe reţelele de socializare, a postat un clip pe Facebook, în care îl surprinde pe un șofer de microbuz în timp ce vorbește la telefon, pe autostradă.

În imagini se observă cum șoferul îl recunoaște pe polițist și lasă telefonul jos.

Polițist Kovacs: Vă salut cu respect. Avem o întrebare: Dacă aveți suportul ăla, de ce nu îl folosiți? Vă mănâncă degetele.

Prezentați-mi, vă rog, actele, ca să văd cine sunteți. Să înțeleg că aveați un apel important.

Șofer: M-a sunat soția.

Polițist Kovacs: Spuneți-i soției că v-ați întâlnit cu domnul Kovacs și v-a spus un avertisment și să-i spuneți ce s-a întâmplat și să vă lase să conduceți liniștit. Acum vă las cu avertismentul, data viitoare vă scriu amendă. 

Șofer: Nu se va mai întâmpla!

Polițist: Sper!”, este dialogul dintre polițistul Valer Kovacs și șoferul respectiv.

Polițistul a transmis și un mesaj soției șoferului respectiv.

”Stimată doamnă,

Vă rog să îl lăsați pe soțul dumneavoastră să conducă liniștit, să nu îl perturbați cu telefonul, că îl împinge păcatul și primește o amendă mare. Astăzi a primit un avertisment.     

Vă mulțumesc pentru înțelegere. 

Mă semnez, un polițist, Kovacs Valer”, a scris Valer Kovacs, la postarea respectivă.

Ulterior, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

”A avut de ales între o amendă sau să răspundă soției, e mai periculos să răspunzi la telefond, decât să primești amendă” /, ”Eu preferam să fie amendat. Ar trebui o lege simplă. Prima abatere e avertisment, a doua abatere amendă, iar a treia permis suspendat minim 30 de zile. poate așa se învață minte”, / ”Respect maxim, domnule polițist”, sunt câteva dintre reacțiile utilizatorilor. 

. Stimată doamnă, Vă rog să îl lăsați pe soțul dumneavoastră să conducă liniștit, să nu îl perturbați cu telefonul, că îl împinge păcatul și primește o amendă mare. Astăzi a primit un avertisment. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Mă semnez, un polițist, Kovacs Valer

Publicată de Kovacs Valer pe Sâmbătă, 13 aprilie 2024

 

×
Subiecte în articol: valer kovacs politist sofer sotia Timis
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close