Antena 3 CNN Life Oameni Sala Mare a Teatrului Metropolis se va numi Olga Tudorache. Omagiu adus marii doamne a scenei românești

Sala Mare a Teatrului Metropolis se va numi Olga Tudorache. Omagiu adus marii doamne a scenei românești

Sala Mare a Teatrului Metropolis se va numi Olga Tudorache. Omagiu adus marii doamne a scenei românești
18 Oct 2017   •   12:10

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a deplâns miercuri moartea marii actriţe Olga Tudorache şi a anunţat că instituţia de cultură pe care o conduce va omagia personalitatea acesteia, Sala Mare urmând să-i poarte numele. 

"Olga Tudorache a fost una dintre actriţele care avea o asemenea încărcătură încât tăcerea ei vorbea şi, din păcate, astăzi, tăcerea ei este gravă, e dură, e tristă", a spus, pentru AGERPRES, George Ivaşcu. 

El a amintit că Olga Tudorache a urcat ultima oară pe scenă într-un spectacol la Teatrul Metropolis. 

"Am cunoscut-o foarte bine. A jucat la Teatrul Metropolis 'Peşte cu mazăre'. A fost ultimul spectacol pe care l-a jucat şi în onoarea domniei sale m-am decis ca Sala Mare să se numească Sala 'Olga Tudorache'. Voi face asta cât de curând, nu ştiu să spun cu exactitate când, fiindcă în momentul acesta încerc să mă dezmeticesc şi eu după informaţia asta, dar omagierea domniei sale va fi cât de curând", a precizat Ivaşcu. 

Actriţa Olga Tudorache a murit, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presă al unităţii medicale. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Olga Tudorache
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close