Antena 3 CNN Life Oameni A murit Olga Tudorache. Ce destin! Măritată cu un actor superb, părăsită pentru o franțuzoaică

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Măritată cu un actor superb, părăsită pentru o franțuzoaică

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Măritată cu un actor superb, părăsită pentru o franțuzoaică
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Oct 2017   •   08:18

Olga Tudorache a murit. Marea doamnă a teatrului avea 88 de ani.

Olga Tudorache a încercat tot timpul să își ferească viața personală de fani și presă. De aceea, puțină lume cunoaște amănunte despre omul Olga Tudorache. În 1960, era o actriță superbă, cu o ținută aristocrată. Un actor frumos s-a îndrăgostit de ea, s-au căsătorit și au avut împreună un băiat.

Cristea Avram era nemulțumit că i se atribuiau roluri de june-prim și nu din cele de profunzime. Căsătoria cu Cristea Avram a durat până în 1966, când acesta s-a îndrăgostit de o mare vedetă internațională, franțuzoiaca Marina Vlady, venită în România pentru a filma în coproducția româno-franceză “Steaua fără nume” (1966). Cristea Avram a părăsit țara pentru noua sa dragoste, însă povestea lor de iubire nu a durat prea mult. La rândul său, Avram a fost părăsit, apoi s-a mutat din franța, în Italia, unde a murit în 1989, de cancer.

Olga Tudorache a povestit despre fiul său că este cel mai mare succes al ei.

“Cel mai mare succes din viața mea, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. este băiatul meu, pe care l-am avut cu actorul Cristea Avram. Și aici am avut noroc. Eu nici n-am știut când a trecut prin școală și el a fost mereu șef de promoție. Sunt minunați amandoi, și el, și nepotul meu, fiul lui, care a implinit acum trei ani (n.r. interviul era în 2000). Succesele cele mai mari le-am avut în viață, nu pe scenă”, spunea Olga Tudorache pentru ziarulmetropolis.ro.

×
Subiecte în articol: Olga Tudorache
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close