Antena 3 CNN Actualitate Inedit O învațătoare găsește dosarul unui elev pe care îl considera neascultător, dar descoperă adevărul crunt. „Interesul lui pentru școală a scăzut când...”

O învațătoare găsește dosarul unui elev pe care îl considera neascultător, dar descoperă adevărul crunt. „Interesul lui pentru școală a scăzut când...”

O învațătoare găsește dosarul unui elev pe care îl considera neascultător, dar descoperă adevărul crunt. „Interesul lui pentru școală a scăzut când...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mar 2018   •   19:12

Viața i-a reamintit unei învățătoare că meseria ei este foarte importantă, că este meseria care poate avea cel mai mare impact asupra unui om.

„Acum câțiva ani l-am observat din prima zi pe Vlad. Stătea în banca a patra de la geam. Nu se juca niciodată cu ceilalți copii, era mereu murdar și hainele lui nu erau niciodată îngrijite.

În primele luni începuse să îmi facă plăcere să îi umplu lucrările de pix roșu. Lângă numele lui treceam mereu nota 4. La sfârșitul anului, am făcut testarea de sfârșit de semestru și am luat dosarele elevilor. Educatoarea de la grupa mare a scris despre Vlad că se străduiește, deși mama lui este bolnavă de cancer, dar interesul lui pentru școală a scăzut.

La serbarea de Crăciun, fiecare copil mi-a adus un cadou. Vlad mi-a adus o cutie invelită neglijent. În pachet era o brățară de plastic cu biluțe de plastic ciobite și o sticlă de parfum pe jumătate consumată. Toți elevii au început să râdă, dar i-am întrerupt și i-am mulțumit lui Vlad spunând că este o brățară foarte frumoasă și chiar m-am dat cu parfum. După serbare, a venit la mine și mi-a spus că de acum miros exact cum mirosea mama lui care a murit.

Anul trecut mi-a scris și mi-a povestit că se însoară. M-a invitat la nuntă și m-a rugat să stau în locul în care ar fi stat mama lui dacă ar mai fi fost în viață”, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: elev dosar invatatoare şcoală
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close