Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nepoata de 23 de ani a fostului dictator Nicolae Ceauşescu este de o frumusețe rară. Cum arată tânăra - FOTO

Nepoata de 23 de ani a fostului dictator Nicolae Ceauşescu este de o frumusețe rară. Cum arată tânăra - FOTO

Nepoata de 23 de ani a fostului dictator Nicolae Ceauşescu este de o frumusețe rară. Cum arată tânăra - FOTO
20 Sep 2019   •   19:26

Nicolae Ceauşescu a avut trei moştenitori, pe Valentin, Zoe şi Nicu, însă doar cel mai mare dintre aceştia mai trăieşte.

Valentin, în vârstă de 68 de ani, are la rândul său doi copii, pe Daniel, din căsnicia cu Ionela Borilă şi pe Alexandra, din actualul mariaj cu Roxana.

Familia Ceauşescu duce o viaţă extrem de discretă, ei evitând ieşirile în public la evenimentele urmărite de presă. O singură dată au apărut fotografii cu Alexandra, pe vremea când era foarte mică. Atunci, părinţii au dus-o în vizită la mormântul bunicilor, Elena şi Nicolae Ceauşescu.

 Timpul însă a trecut, iar Alexandra s-a transformat într-o tânără extrem de atrăgătoare. Nepoata fostului dictator îşi petrece majoritatea timpului împreună cu foştii colegi de la Şcoala Centrală, scrie wowbiz.ro. Ea a absolvit liceul în 2015, dar încă apare în poze de vacanţă alături de vechii ei amici.

FOTO, pe Business Magazin

×
Subiecte în articol: nicolae ceausescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close