Antena 3 CNN Actualitate Inedit Incredibil! Românul care a avut curajul să o jignească pe Elena Ceaușescu de față cu dictatorul! Culmea, a fost și îmbogățit de acesta!

Incredibil! Românul care a avut curajul să o jignească pe Elena Ceaușescu de față cu dictatorul! Culmea, a fost și îmbogățit de acesta!

Incredibil! Românul care a avut curajul să o jignească pe Elena Ceaușescu de față cu dictatorul! Culmea, a fost și îmbogățit de acesta!
Sursa foto: sursa foto: Historia
15 Aug 2019   •   23:32

Elena Ceaușescu ar fi fost insultată de un bărbat chiar în fața Tovarășului Suprem, dar el nu s-a răzbunat pe acesta, ba chiar l-a îmbogățit. Soția „celui mai iubit fiu al poporului” a vrut să ia în mormânt secretul întregii împrejurări a așa-zisei insulte.

Era anul 1979, iar Elena Ceaușescu avea 63 de ani. Un bărbat foarte respectat în România îi spunea lui Nicolae Ceaușescu, franc, că soția lui nu avea „nimic în cap”.
Nimeni altul decât marele profesor Constantin Arseni profita de o ocazie unică, amuzându-se ulterior. „Dragă, eu am fost singurul din România care a avut curaj să-i spună lui Ceauşescu - «Domnule preşedinte, du-te şi vezi de treburile ţării, că nevasta dumitale nu are nimic în cap»“, spunea el, după cum a povestit Valeriu Zaharia, fost şef al secţiei de neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti și fost rezident al profesorului.

Continuarea, pe A1 Premium.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close