Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini din Univers, surprinse de ziua ta de telescopul Hubble. NASA: "Introdu luna și data"

Imagini din Univers, surprinse de ziua ta de telescopul Hubble. NASA: "Introdu luna și data"

Acum poți vedea cum arată Universul de ziua ta. Totul este posibil cu ajutorul telescopului NASA Hubble. Pentru a vedea imaginile, pașii sunt foarte simpli.

Imagini din Univers, surprinse de ziua ta de telescopul Hubble. NASA: "Introdu luna și data"
Sursa foto: NASA
de Ioana Mircea    |    20 Ian 2024   •   17:30

Telescopul Hubble al NASA împlinește anul acesta 30 de ani de misiune spațială. El a schimbat pentru totdeauna felul în care vedem universul.

Hubble explorează universul 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Acest lucru înseamnă că a observat o minune cosmică fascinantă în fiecare zi a anului, inclusiv de ziua ta, spun cei de la NASA.

Pentru a celebra cei 30 de ani de observație a lui Hubble, NASA oferă acum, tuturor, posibilitatea de a vedea la ce s-a uitat legendarul telescop Hubble chiar de ziua ta de naștere.

Citește și: Fenomen rar, petrecut la minus 24 de grade Celsius. Imagini desprinse din filmele SF

”Iar asta înseamnă că a observat o minune cosmică fantastică în fiecare zi a anului, chiar și de ziua ta de naștere”, scrie NASA.

”La ce s-a uitat Hubble de ziua ta? Introdu luna și data mai jos și află! Apoi, împărtățește rezultatul cu prietenii tăi pe rețele de socializare folosind #Hubble”, este mesajul de pe NASA Science.

Introduceți AICI data de naștere și vedeți ce ”cadou” v-a oferit Universul!

×
Subiecte în articol: telescop imagini Univers NASA
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close