Antena 3 CNN Actualitate Inedit Felul preferat de mâncare al Elenei Ceaușescu. Mulți români vor simți fiori reci când vor afla asta

Felul preferat de mâncare al Elenei Ceaușescu. Mulți români vor simți fiori reci când vor afla asta

Felul preferat de mâncare al Elenei Ceaușescu. Mulți români vor simți fiori reci când vor afla asta
24 Apr 2019   •   20:44

Suzana Andreias, menajera lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, a dezvaluit intimitati si preferinte ale cuplului, asa cum le vazuse ea.

Se-ntampla, sambata, ca familia sa renunte la serviciile bucatarului. In aceasta situatie, menajera le pregatea sotilor Ceausescu masa. Femeia taia un pui si prepara din el doua feluri, potrivit Historia.

Dintre specialitatile bucatarului, Ceausescu prefera budinca din clatite si spanac, pulpele de pui umplute, piftia de crap, stiuca umpluta cu carne de crap sau salau si papricasul de pui.

"La desert voia dulciuri facute in casa: placinta cu branza sau minciunele, care-i placeau mult", a relatat fosta menajera despre Ceausescu.

De la stapana casei, menajera a-nvatat, in schimb, reteta de coliva, dulcele pre-ferat al Elenei Ceausescu. Afland ca in Ardeal, de pomana mortilor, se ofera colaci, nu coliva, Elena Ceausescu s-a suflecat la maneci si i-a aratat Suzanei Andreias reteta de preparare.

×
Subiecte în articol: elena ceausescu nicolae ceausescu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close