Antena 3 CNN Actualitate Inedit Câinele lor a desfăcut pachetul primit de vecini și a adus „jucăria” acasă. Stăpânii au încremenit când au văzut ce era de fapt (FOTO)

Câinele lor a desfăcut pachetul primit de vecini și a adus „jucăria” acasă. Stăpânii au încremenit când au văzut ce era de fapt (FOTO)

Câinele lor a desfăcut pachetul primit de vecini și a adus „jucăria” acasă. Stăpânii au încremenit când au văzut ce era de fapt (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Feb 2019   •   14:45

Câinele lor atacase coletul primit de vecini și a adus „jucăria” găsită acasă. Când stăpânii animalului și-au dat seama despre ce este vorba, au încremenit.

Mai precis, patrupedul din rasa labrador furase vibratorul vecinilor. 

Jenna Crozier, 34 de ani, a povestit că poștașul le-a dat lor, din greșeală, pachetul vecinilor. „L-a livrat aici și l-am ascuns după ușă și nu mă gândeam că se va întâmpla ceva. Când am văzut ce era, m-am gândit cât era de nostim. S-a jucat cu el timp de o oră. Era o jucărie sexuală roz, nu era uriașă, mărime standard. A ros-o ca pe o jucărie. Era tare mândră de ea. venise cu ea ca și cum mă întreba: mi-o arunci și mie?”.

Lee Edwards, stăpânul lui Bonnie, a mărturisit: „Este jenant, dar există și o parte nostimă”.

Mai târziu, stăpânii animalului și-au cerut scuze de la vecină, scrie The Sun. 

FOTO AICI

×
Subiecte în articol: caine pachet colet
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close