Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul din Arad s-a dus la farmacie să își cumpere medicamentele. Când a ajuns acasă a descoperit că foliile erau tăiate. „Nu te aștepți să ți se întâmple asta chiar la farmacie”

Bărbatul din Arad s-a dus la farmacie să își cumpere medicamentele. Când a ajuns acasă a descoperit că foliile erau tăiate. „Nu te aștepți să ți se întâmple asta chiar la farmacie”

Bărbatul din Arad s-a dus la farmacie să își cumpere medicamentele. Când a ajuns acasă a descoperit că foliile erau tăiate. „Nu te aștepți să ți se întâmple asta chiar la farmacie”
Sursa foto: Foto: Aradon
18 Feb 2019   •   13:38

Bărbatul din Arad s-a dus la farmacie să își cumpere medicamentele. Când a ajuns acasă a descoperit că foliile erau tăiate.

„Am fost, pe 13 februarie, la farmacie și am cumpărat, cum se vede pe bonul fiscal, 3 cutii de Captopril 50mg de la firma Labormed. O cutie era ambalată normal, cu 3 blistere a câte 10 tablete, ca întotdeauna, însă echivalentul celorlalte 2 cutii mi s-a dat fără cutie, în 6 blistere a câte 10 tablete. Întrebând-o atunci pe farmacistă de ce mi se dau aşa, aceasta s-a scuzat că nu are cutie pentru cele 6 blistere, dar la momentul respectiv nu am sesizat nimic neobișnuit. Ideea mea era să cumpăr 3 cutii practic, ca de obicei” – relatează E.C., potrivit aradon.ro.

Arădeanul precizează că a cumpărat acest medicament pentru tratamentul hipertensiunii pentru o persoană în vârstă, care îl consumă de ani de zile și niciodată până acum nu l-a primit decât normal, în cutii clasice cu 30 de tablete.

Consternat de situaţie, arădeanul s-a dus din nou la farmacie pentru a cere explicaţii. „Când am revenit după două zile la Catena și am cerut să vorbesc cu diriginta de farmacie, am întrebat-o de ce este tăiată vizibil și grosier data expirării de pe fiecare din cele 6 folii distincte de Captopril 50 mg, firma Labormed (echivalentul a două cutii). (....) A început să se bâlbâie, vizibil deranjată că am sesizat o atare chestiune, incapabilă fiind să formuleze o explicație clară. Dânsa susținea că unele medicamente vin fără data de expirare pe foliile din cutie” – povesteşte E.C.

×
Subiecte în articol: medicamente descoperire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close