Antena 3 CNN Actualitate Incidente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de îngrijirile medicilor

Incidente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de îngrijirile medicilor

Incidente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de îngrijirile medicilor
de S.T.    |    25 Noi 2018   •   15:30

UPDATE 15.30 - Echipajele pompierilor SMURD prezente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au acordat duminică, până la ora 15.00, îngrijiri medicale pentru 83 de persoane, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform sursei citate, trei persoane au fost transportate la spital.

„Cele mai frecvente solicitări au fost pentru lipotimii”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Aproximativ 30.000 de persoane au asistat duminică dimineaţa la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialităţile prezente numărându-se premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi numeroşi oameni politici şi de cultură.

----------------------------

Aproximativ treizeci de persoane care participă, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngrijirile medicilor, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Două persoane au fost transportate la spital.

Slujba de sfinţire a Altarului, oficiată de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi PF Daniel, s-a încheiat.

La ora 13.00, racla cu Cinstita Mână a Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, şi racla cu moaştele Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina vor fi aşezate la ieşirea din Sfântul Altar al Catedralei Naţionale pentru a fi cinstite de către credincioşi, după închinarea acestora în Altar.

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close