Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic într-un bloc din București! Locatarii sunt evacuați prin exteriorul clădirii, cu autoscara | Există mai multe victime

Incendiu puternic într-un bloc din București! Locatarii sunt evacuați prin exteriorul clădirii, cu autoscara | Există mai multe victime

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament situat la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Bucureștiului. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul clădirii.

Incendiu puternic într-un bloc din București! Locatarii sunt evacuați prin exteriorul clădirii, cu autoscara | Există mai multe victime
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    14 Apr 2024   •   10:04

Update 11:30 Un bărbat de 76 de ani a fost dus la Spitalul Pantelimon, o femeie de 45 de ani și alta de 64 de ani au fost duse la Spital Floreasca, iar un băiat de 14 ani, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Update 10:35 ”Până la acest moment 4 persoane au fost transportate la spital şi alte 5 persoane sunt evaluate la locul intervenţiei”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Știrea inițială: Pompierii din cadrul ISU București - Ilfov intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, sectorul 2, din București.

Sunt asistate medical de ambulanțele SMURD trei persoane.

Incidentul vine la nici 24 de ore de la un alt incendiu care a izbucnit în București, într-un bloc cu opt etaje, de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în urma căruia doi oameni au murit și alți 9 au fost răniți.

De data aceasta, este vorba tot de un bloc P+8, cu 36 de apartamente.

La sosirea fortețor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la fațada clădirii.

Fumul s-a degajat pe casa scării și a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. Astfel, s-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara.

Casa scării a fost afectată de fum și de temperatura ridicată.

 

 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close